CAFETARIA BREUKELEN

CAFETARIA BREUKELEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 555 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Breukelen. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 15:23 Perongeluk besteld op een verkeerd adres. Toen ik belde was de bezorger al onderweg en had geen kans om iets anders af te spreken, werd steeds id rede gevallen met dat ik hen ‘enorm gepest heb’ hiermee. Eindstand, ik had geen eten en wel betaald.
19 sep 2022 om 19:49 Die hamburgers met spek zijn echt lekker
11 sep 2022 om 20:28 De bezorgtijd was bijna twee uur maar dat kan Ik niet eens meer kiezen. Ook al heb je het druk dan is twee uur wachten voor bezorging ECHT veel te lang. Schandalig!!
11 sep 2022 om 6:35 Alles helemaal prima!
5 sep 2022 om 21:43 Op de site werd aangegeven dat de bezorgtijd een half uur was .werd na anderhalf uur gebeld dat ze nog aan de bestelling moesten beginnen..kreeg uiteindelijk een niet complete bestelling.
29 aug 2022 om 9:38 Prima eten ,bezorging goed en beleefd
26 aug 2022 om 8:39 Eten was lauwwarm beetje jammer
21 aug 2022 om 9:30 Pataat gyros was niet echt lekker helaas… Slappe frietjes en de vlees was niet helemaal doorgebakken zoals het hoort, daarom 2
20 aug 2022 om 6:29 Het eten was weer erg lekker je moet er even op wachten maar het was het waard .alles zat er bij en warm.het was erg lekker top.
17 aug 2022 om 19:51 Voor een door de weekse dag wel erg lang moeten wachten
15 aug 2022 om 12:14 Was echt niet te vreten!
6 aug 2022 om 23:31 Op thuisbezorgd werd een geschatte bezorgtijd van 45 minuten aangegeven, dit werd uiteindelijk 75 minuten. Nu was het wel zaterdagavond en het eten was verder goed warm en zeker smakelijk. Al met al zeker voor herhaling vatbaar!